top of page

S en S uit Maarssen

Wij zijn thuis dol op kleur. Lekker hysterisch zo nu en dan. Met hier en daar een gekke twist. Maar nu was ik even de balans kwijt in ons interieur. Ergens klopte er iets niet en ik kon er niet goed de vinger op leggen wat het nou was. En toen ons project ‘Hoekbank weg’ erbij kwam, werd het tijd voor Kim Kleur! Tijd om de verbinding in huis weer even terug te vinden. Kim kon op zo’n relaxte en practische manier meedenken. Haar advies was gebaseerd op wat ik in m’n hoofd had, maar waar ik even moeite had om het te vertalen. Kim spreekt deze taal vloeiend! Dat merk je aan alles. Ervaring, kennis, en een overdosis interesse in interieur design. Ze stelde practische vragen die haar hielpen ons een goed advies te kunnen geven. Kim liet me op papier uit verschillende intererieurstijlen kiezen om vervolgens uit te leggen welke items in ons huis de onruststokers waren. Ik heb ze toen weggehaald of een toffe make-over gegeven. Mijn houten vijf potige tafeltje kreeg een felle blauwe kleur. Kim leende ons stalen voor een bank om te kijken wat kleur gedurende de dag zou doen. Dit was ook heel verhelderend.
Kortom, haar kleur en ook interieuradvies weerspiegeld precies wat bij ons past, maar ze legt dus ook goed uit waarom ze dit advies geeft. Dat voelt ze feilloos aan.
De bank is uiteindelijk lekker groot geworden, niet te massief, lekker praktisch in onderhoud en gebruik en in een warme kleur roest roze.
Het leuke vind ik nu ook dat ze mij heeft geleerd kritisch naar items te kijken, en de verbinding in de ruimte te blijven zoeken. Je steekt er echt wat van op wat je dus ook in de rest van je huis kunt toepassen! Love it! Kim Kleur! Dankjewel!!

A en P uit Amsterdam

Interieurstyliste Kim Vrielink heeft recent ons grachtenappartement in Amsterdam opnieuw gestyled.

Alle vertrekken werden geschilderd, de woonkamer opnieuw ingericht en een nieuwe keuken geïnstalleerd.

Wij waren verrast door de gebruikte kleuren, die een warme, stijlvolle en toch gezellige uitstraling aan onze woning hebben gegeven.

Tijdens het hele proces was het heel fijn samenwerken met Kim, die openstond voor al onze ideeën en niet aarzelde zich aan te passen aan onze veranderende wensen.

Al met al een plezierige samenwerking met een fantastisch resultaat.

M en J uit Maarsenbroek

“Have customers review you and share what they had to say. Click to edit and add their testimonial.”

'Terra Roze met Pit'

      Wensen van de klant:

  • Comfort is het belangrijkste, een bank waar het hele gezin lekker in kan ploffen.

  • Het zitgedeelte in de woonkamer is meer een relax plek om te gamen/televisie te kijken dan er te gaan zitten met bezoek.

  • Zitvlak en hoogte van de rug/armleuning moet voor beiden comfortabel zijn.

  • Zachte stof, het moet fijn aanvoelen.

  • Kind en huisdierproef.

  • Van de woonkamer de zitgedeelte en de keuken/eetgedeelte één geheel maken qua inrichting en sfeer.

bottom of page